Bla bla balbala bla la fdsfds

Bla blal blablal al ba

Hier de titel

Studio 100 en Pleegzorg Vlaanderen slaan de handen in elkaar. Onder de noemer Studio100steboven wil het bedrijf achter figuren als Samson & Gert en Mega Mindy pleegzorg in de kijker zetten. ‘Er zijn nog altijd veel pleegouders tekort’, zegt Studio100-CEO Anja Van Mensel.

Barbara Debusschere

“We gaan samen een hele hoop acties op poten zetten, met twee bedoelingen. Eerst en vooral willen we Pleegzorg Vlaanderen in de kijker zetten. Er zijn immers nog altijd veel pleegouders tekort: zo’n 600 kinderen zonder echt gezin wachten nog steeds op een plek. Door een aantal simpele zaken kunnen we de organisatie zo meer bekendheid geven. Ze zullen een standje krijgen op ons Zomerfestival en in december zal K3 een nummer opnemen met pleegkinderen en -ouders in de clip. Misschien kan de opbrengst daarvan naar Pleegzorg gaan? Dat moeten we nog bekijken.

“Daarnaast willen we Pleegzorg Vlaanderen ook ondersteunen, bijvoorbeeld door de bezoekersruimte in hun huizen aan te kleden. Als kinderen daar hun biologische ouders ontmoeten, kan dat in een omgeving waarin ze zich goed voelen.”

Dit is Gert Verhulst.

Waarom doen jullie dit?

“Wij werken voor een groot deel voor en met kinderen. We proberen hen zoveel mogelijk fijne momenten te bezorgen. Ook Pleegzorg werkt met en voor kinderen en ook zij stellen, op veel belangrijkere manier uiteraard, hun geluk voorop. We hebben in elk geval hetzelfde doelpubliek.”

Haha

En hier komt nog een golf.

En hier nog eentje.

En nog één!

Hier nog meer tekst, want het artikel loopt natuurlijk door.

Hier een achtergrondafbeelding.

Test

Test 2

Nog meer info Notre Dame

Blabla